TRAILS & ANDERE AVONTUREN

And into the forest I go, to lose my mind and find my soul. Met die prachtige woorden omschreef John Muir meer dan een eeuw geleden al de kracht van de bossen. En exact daarom neem ik je er met WilderZin graag mee naartoe.

Van stevige wintertochten door de Hoge Venen tot gezapige wandelingen onder de stralende zon: de tocht is altijd belangrijker dan de afstand, het plezier onderweg net zo belangrijk als de uitdaging.

Daarom organiseer ik deze tochten op ieders niveau, zodat jij vooral kan genieten van die heerlijke rust middenin dat mooiste 1000-sterrenhotel.

In kleine groep back to basics, maar altijd met wat extra plaats in de rugzak voor culinaire verwennerij rond het kampvuur.

Jij zorgt voor de wandelschoenen, ik voor de rest.

MIJN AANBOD

Instapklare Wandeltochten

Dwars door de natuur langs de mooiste routes van België

Klaar om te Vertrekken

Jij je rugzak, slaapzak en matje, ik de rest. Zodat jij je daarnaast nog enkel over je wandelschoenen en regenjas hoeft te bekommeren.

Compacte Groepen

Ecotoerisme zonder mensenmassa, zodat jij écht kan genieten van de rust.

BINNENKORT GEPLAND

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

ReCharge Herfst ’24

Omgeving Érezée Érezée, Luxemburg, België

Ga op stap langs trage paden, ervaar het avontuur in ons bivakkamp, ontmoet en verbind met andere wilde zielen, sta stil en laat je inspireren door workshops rond stress en veerkracht.

Koop Tickets €495,00

WILDE GETUIGEN

Ik keek er naar uit om eventjes uit de stad te gaan, back to basics… Een veelbelovende tweedaagse met WilderZin was geen teleurstelling. Olivier dacht aan alles - zelfs aan de dingen die ik zelf niet zou meenemen - maar hij wist waarom. Ondanks het slechte weer bleven we droog en lachend, hebben we als koningen gegeten en heerlijk geslapen. De tweede dag zijn we na een uitgebreid ontbijt verder gewandeld. Het weer was gunstiger die dag en Olivier had een mooie wandeling uitgestippeld en met toffe weetjes nog interessanter gemaakt. Kortom, een echte aanrader!

Marketa

Interieurarchitecte, Studio Skarban

Afgelopen weekend kreeg ik de kans om mee te gaan op een weekendje weg met WilderZin en het was werkelijk fantastisch! Het samenzijn met vrienden in de natuur gaf me een gevoel van verbondenheid en maakte me bewust van de schoonheid van de wereld om ons heen. Het was heerlijk om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van de prachtige omgeving. We hebben gewandeld, gekletst, gelachen en genoten van elkaars gezelschap. Het was bijzonder om te zien hoe de natuur ons samenbracht en ons hielp om onze zorgen te vergeten. Ik kan het iedereen aanraden!

Elien

Integrale Coach, ROOT

Fantastisch avontuur om de rust in jezelf terug te vinden en te genieten van de Ardennen in al zijn pure schoonheid.

Erik

Consultant

Het was een memorabel weekend, dankzij de prachtige omgeving, jullie warme gezelschap en het avontuurlijk element, alles top georkestreerd! Ondanks de nachtrust met nodige onderbrekingen kwam ik dus herladen en geïnspireerd terug thuis. Dankbaar!

An

Ingenieur

Ik heb met WilderZin echt mijn zinnen verzet. Én mijn grenzen. Wild kamperen, ik wist zelfs niet dat dat kon in België. Wat een geweldige en fantastische ervaring: kamp opzetten, hout sprokkelen, vuur maken, eten maken, samen eten rond het kampvuur... echt 'wooaaooaauuwwww'... Heerlijk om eens in een omgeving te stappen waar ik nooit eerder ben geweest. En wat voor een omgeving... prachtig !!!

Heidi

Stads & Havengids

AFGELOPEN AVONTUREN

Een overzicht van onze recente avonturen. Erbij zijn kan jammer genoeg niet meer, mee nagenieten des te meer.

Scroll naar boven