TAKE A WALK ON YOUR BRIGHT SIDE

Met jarenlange ervaring met verandering in proces & projectomgevingen blijf ik geloven dat de mooiste, boeiendste en meest complexe factor in iedere verandering de mens zelf is.

Pas wanneer we zelf scherp krijgen waar we naartoe willen, waarom we dat willen, en duidelijk aanvoelen welke stappen we willen en kunnen zetten komt er echt iets in beweging.

Voor mij was dat de motivatie om 2 jaar geleden resoluut te kiezen voor die menselijke kant. Sinds het voorjaar van 2022 volgde ik de doorgedreven opleiding Integrale Coaching en behaalde ik met succes het internationaal erkende ACTP-certificaat op PCC-niveau (Professional Certified Coach).

Wanneer ik met WilderZin niet op weg ben naar de rust van de bossen, begeleid ik jou graag naar mee op weg naar jouw persoonlijke doelen.

 

THEMA'S WAARMEE IK GRAAG AAN DE SLAG GA

Werk & Loopbaan

Gevangen in je gouden kooi, of net op zoek naar die plek waar jouw talenten, ambities en ideeën helemaal mogen stralen?

Meer Info

Stress & Veerkracht

Nood aan rust in een drukke wereld? Overweldigd door je eindeloze to-do lijst? Nood aan zuurstof in je hoofd?

Life Coaching

Tijd om de bijl te zetten in de knoop die je al zo lang niet kan doorhakken? Klaar om dat wat telkens schuurt en wringt aan te pakken?

MIJN AANPAK

Coaching, da's een partnership. Samen duiken we in een stimulerend en creatief proces dat jou inspireert en in beweging brengt om échte stappen te zetten.

Voorbij de vertrouwde paden en de grijsgedraaide adviezen ligt de speelruimte waar zoveel mogelijk wordt. Vaak uitdagend, soms confronterend, maar altijd met diep respect voor jouw persoon en thema.

Als lid van de International Coaching Federation onderschrijf ik de ICF-gedragscode en blijf ik permanent investeren in mijn verdere ontwikkeling als coach.

DE FUNDAMENTEN VAN JOUW COACHINGTRAJECT

Gelijkwaardig Partnership

Samen onderweg met het stuur in jouw handen. Jij bent en blijft de expert van jezelf, ik van het proces. Doorheen onze samenwerking bepaal jij het doel waarnaar we werken en de richting die we uitgaan.

Duurzame Verandering

Geen snelle oplossingen of standaardadviezen. Samen zoeken we uit waar het voor jou écht om draait, zodat jij de stappen kan ontdekken en zetten die voor jou wél en blijvend werken.

Op Jouw Maat

Al wie jij bent geeft jou je unieke potentieel waar ik als coach vol overtuiging mee in geloof. Het is de beste basis om uit vertrekken, samen mee aan slag te gaan, en telkens opnieuw naar terug te keren.

Scroll naar boven