LOOPBAANBEGELEIDING

We spenderen met z'n allen gemiddeld zo'n 375.000 uren van ons leven aan werken. Dat doen we bovendien in een arbeidsmarkt die alsmaar sneller en ingrijpender evolueert.

Ondanks heel wat - vaak positieve - evoluties geeft nog steeds 1 op 4 Belgen aan niet gelukkig te zijn in hun job en blijven we koplopers op vlak van aantal burn-outs en langdurige arbeidsongeschiktheden. Dat blijft ontzettend veel, te veel.

Werktevredenheid heeft immers een rechtstreekse invloed op onze algemene levenskwaliteit en ons welzijn. Loopbaanbegeleiding helpt jou om zelf meer richting te geven aan jouw loopbaan en werktevredenheid.

Krijg meer inzicht in je passies en talenten, werk vanuit jouw waarden en overtuigingen, verbeter je werk-privébalans en maak betere en bewuste loopbaankeuzes. Na ons traject van maximaal 7 uur gaan heb jij het stuur van jouw loopbaan weer stevig in handen!

WELKE LOOPBAANVRAAG KRIEBELT ER BIJ JOU?

Talent & Competentie

Heb je het gevoel dat je jouw talenten niet kan tonen in jouw job? Ben je op zoek naar werk dat écht bij jou past? Blijf je telkens opnieuw tegen dezelfde obstakels aanlopen?

Welzijn & Werkgeluk

Voel jij je gestresseerd en futloos door je werk? Wil je meer plezier en voldoening in je job? Ben je op zoek naar meer balans tussen je werk je privéleven?

Loopbaanplanning & Oriëntatie

Is het tijd voor iets anders? Sta je op een kruispunt, maar vind je het moeilijk om richting te kiezen? Overweeg je om de stap naar ondernemerschap te zetten?

KIES VOOR IMPACT

Als loopbaancoach ben ik verbonden aan Het Coachingatelier, een loopbaancentrum dat erkend is door de VDAB.

Kiezen voor loopbaanbegeleiding via een erkend loopbaancentrum biedt jou de beste garantie op een diepgaand en kwaliteitsvol traject waarmee jij jouw loopbaan écht in beweging kan brengen.

Bovendien kan je dankzij de VDAB iedere zes jaar zeven uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques indien je aan de voorwaarden voldoet.

Hierdoor bedraagt jouw persoonlijke investering slechts 90,00 EUR voor een loopbaantraject ter waarde van 1274,00 EUR.

HOE GAAN WE AAN DE SLAG?

Gelijkwaardig Partnership

Coaching gaat uit van gelijkwaardigheid: jij bent de expert wat betreft jouw leven, ik de expert wat betreft het begeleiden van persoonlijke veranderingsprocessen.

Intensieve Begeleiding

Tijdens 4 sessies duiken we helemaal in jouw loopbaanvraag. Met werkvormen en oefeningen afgestemd op jouw noden, zodat jij de stappen kan zetten die voor jou het verschil maken.

Concrete Stappen

Tijdens iedere sessie bepaal jij de concrete acties waar je verder mee aan de slag gaat. We evalueren wat werkt en sturen we bij waar nodig, zodat er écht iets in beweging komt.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Hoe kom ik te weten of ik recht heb op loopbaancheques?

Om in aanmerking te komen voor loopbaancheques moet je op het ogenblik van je aanvraag aan deze vijf voorwaarden voldoen:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel. In bepaalde situaties kom je ook in aanmerking als je niet in Vlaanderen of Brussel woont.
  • Je werkt voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
  • Je hebt over je hele loopbaan minstens zeven jaar werkervaring (of 2.555 dagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd.
  • Je volgde de voorbije zes jaar geen loopbaanbegeleiding.
  • Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend loopbaancentrum en om die loopbaanbegeleiding in het Nederlands te volgen.

Via de website van de VDAB kan je onmiddellijk controleren of je op dit ogenblik in aanmerking komt voor loopbaancheques.

Ik heb geen recht op loopbaancheques. Kan ik toch loopbaanbegeleiding volgen?

Ja, dat kan zeker. Neem in dat geval even contact met me op via het contactformulier en ik informeer je graag over de mogelijkheden indien je geen gebruik kan maken van loopbaancheques.

Scroll naar boven